Skip to content

Cursuri de navigație

Cursuri de navigație acreditate ANR și ANCOM pentru obținerea certificatului de conducător ambarcațiune de agrement cu motor și vele.

Obține permisul pentru conducător de ambarcațiune de agrement pentru Categoriile C și D (ICC – International Certificate for Operators of Pleasure Craft) și efectuează practica pentru categoria S (Navigație cu Vele – S-Sailing).

Cursul radio GMDSS – LRC este necesar navigării și închirierii de ambarcațiuni în țară și în străinătate.

Prețuri

Cursurile teoretice și practice sunt susținute de profesori experimentați sunt interactive și ușor de asimilat, fie ca ești începător sau avansat în domeniul nautic.

Examenul practic pentru categoria C și D se desfășoară pe lacul Snagov, în Constanta sau la Limanu/ Mangalia cu o barcă modernă cu motor.

Pentru categoria S cursurile practice se desfășoară pe Marea Neagră cu plecare din Marina Limanu sau Mangalia la bordul unui velier sau în Grecia pe un velier cu minim 4 cabine.

După absolvirea cursurilor vă oferim programe de practică în diferite locații atât pe litoralul românesc cât și în străinătate, pentru a putea aprofunda cunoștințele și plăcerea de a naviga împreună cu prietenii sau cu familia.

Instructori experimentați vă stau la dispoziție și pot fi alături de voi în primele aventuri.

Vă oferim posibilitatea să parcurgeți cursurile teoretice din confortul casei dumneavoastra printr-un sistem de eLearning modern prin cursuri în format video cât și în format pdf.