Skip to content

Cursuri de navigație

Cursuri de navigație acreditate ANR și ANCOM pentru obținerea certificatului de conducător ambarcațiune de agrement cu motor și vele.

Obține permisul de conducător de ambarcațiune de agrement clasele B, C, D (ICC – International Certificate for Operators of Pleasure Craft) și efectuează practica pentru categoria S, Navigație cu Vele (S-Sailing).

Cursul radio GMDSS – LRC este necesar navigării și închirierii de ambarcațiuni în țară și în străinătate.

Prețuri

Cursurile teoretice și practice sunt suținute de profesori experimentați, sunt interactive și ușor de asimilat, fie ca ești începător sau avansat în domeniul nautic.

Examenul practic final pentru categoria C și D se desfășoară pe lacul Snagov, în Constanta sau la Limanu/ Mangalia cu o barcă modernă cu motor.

Pentru categoria S cursurile practice se desfășoară pe Marea Neagră cu plecare din Marina Limanu la bordul unui velier sau in Grecia pe un velier sau catamarancu minim 4 cabine.

După absolvirea cursurilor vă oferim programe de practică în diferite locatii atât pe litorialul românesc cât și în străinătate, prin care puteti aprofunda cunoștințele și plăcerea de a neviga împreună cu prietenii sau cu familia. Skiperi experimentați atât în cruising cât și în regate vă stau la dispoziție și pot fi alături de voi în primele aventuri.

Odată cu implementarea noilor norme de distanțare socială și protecție sanitară, vă oferim posibilitatea să parcurgeți cursurile teoretice din confortul casei dumneavoastra printr-un sistem de eLearning modern prin cursuri în format video cât și în format pdf.