Transformă-ți pasiunea într-un mod de viață – învață sailing

Învață cum să conduci singur un velier și nimic nu ți se va mai părea complicat în navigație

Abonează-te ca să primești un SAILING PLAN cu noțiunile esențiale pentru a înțelege navigația cu vele.

Marketing by

 

Arată-le și prietenilor tăi.

4e3206df-2a14-4b3f-8cab-4b4105059f28

Ce vei învăța concret?

d1e0663f-d06d-4109-b394-0361f0fda4b5
teamAlizee2023

Despre Adrian Drăgan

WhatsApp Image 2022-09-07 at 13.30.12

„La fel ca și tine am simțit o chemare. La început a fost poate o curiozitate sau doar un mijloc de a schimba ceva în viața mea în acel moment.  

Ceea ce pot să îți spun cu certitudine este că la bordul unui velier senzațiile, satisfacțiile, peisajele și apusurile sunt incredibile. 

M-am convins practicând sailing-ul ca hobby, ca profesie, dar și ca skipper de regate că navigația cu vele nu este scumpă și nici complicată atunci când înveți lucrurile temeinic. 

Pe baza experienței mele am pus la punct o strategie în câțiva pași prin care oricine poate învăța să conducă în siguranță un velier, chiar și singur sau cu un echipaj redus. 

Pentru mine viața pe barcă a devenit o a doua natură, iar dacă vrei și tu să afli ce înseamnă cu adevărat libertatea sunt dispus să te învăț tot ceea ce știu și să fiu alături de tine până când vei putea să „zbori” singur.

Dacă și tu simți chemarea mării te invit să faci lucrurile din timp, hotărât și conform cu o bună practică marinărească…

Mereu am făcut din hobby un adevărat mod de viață

Pentru a te bucura de navigația cu vele de agrement nu ai nevoie nici de permis și nici de propriul tău velier. Tot ceea ce ai nevoie la început este dorința și disponibilitatea de a învăța și de a petrece apoi cât mai mult timp pe apă. 

Acest curs este o introducere în bazale navigației cu vele și te învată, în pași simpli, tot ce ai nevoie să știi la început pentru a naviga în siguranță și cu încredere.

Fie că ai permis de navigație, fie că îți dorești să devii skipper în viitorul apropiat acest curs te va ajuta să înțelegi mai bine conceptele de marinărie, mateloție, navigație costieră de zi și de noapte, navigație estimată.

În plus, vei primi multe tips&trics, sfaturi despre cum să abordezi cu încredere fiecare situație.

575e2f24-7923-479e-8980-a80a44944ea2
teamAlizee2023

Transformă-ți pasiunea într-un mod de viață – învață navigația cu vele

 

Învață cum să conduci singur un velier și nimic nu ți se va mai părea complicat în navigație

Urmează SAIL PLAN-ul în 5 PAȘI care îți prezintă noțiunile esențiale pentru a înțelege navigația cu vele.

Marketing by

 

Dă-i un SHARE pe Facebook.