Skip to content

Cursuri de navigație

Curs Categoria B

Curs Categoria B

Acest curs se adresează persoanelor de peste 18 ani, care posedă Permis de Conducător de Ambarcațiune de Agrement Clasa C cu o vechime de minim 2 ani și care doresc să obțină certificatul internațional de conducător de ambarcațiune de agrement cu motor Categoria B.

Pentru această clasă de permis este necesară absolvirea unui curs de specialitate la o școală acreditată de ANR (Autoritatea Navala Romana).

Cursurile de navigatie pentru Categoria B se adresează în principal celor care vor să închirieze sau sa achiziționeze ambarcatiuni cu motor sau vele pe care să le folosească în conditii de siguranță pe mări și oceane, oriunde în lume.

Până la 24 de mile nautice

Pe baza diplomei, cursanții se pot înscrie la examenele organizate de Autoritatea Navală Română pentru a obține Certificatul Internațional de Conducător de Ambarcațiune de Agrement pentru Categoria B – maritim, până la 24 mile depărtare de țărm.

Cursul de pregătire pentru obținerea certificatului de conducător de ambarcațiune de agrement Clasa B și manevra ambarcațiunii de agrement cu motor, urmărește transmiterea tuturor cunoștințelor relevante privind reglementarile cu privire la operarea ambarcațiunilor de agrement.

Te așteptăm la bord pentru noi experiențe și momente de neuitat alături de echipa noastră la cursurile nautice pentru Categoria B.

Pentru mai multe detalii despre acest curs va rugam contactați-ne:

Prețuri

Înscrie-te!

Nume și Prenume*
CNP*
Serie și nr. Carte de identitate*
Email*
Telefon*
Adresa din Cartea de identitate*
Alegeți cursul dorit*
Observații (opțional)
GDPR*
Citeste Politica GDPR adyachting.ro

Calendar

Îți mai recomandăm și...