Skip to content

Cursuri de navigație

Curs Categoria D

Curs Categoria D

Durată: 2 zile teorie + 1 zi examen practic

Certificatului International de Conducător de Ambarcațiune de Agrement cu motor Clasa D conferă dreptul titularului de a conduce ambarcațiuni de agrement pentru ape interioare.

Cursul de pregătire în vederea obținerii certificatului de conducător de ambarcațiune de agrement cu motor pentru Clasa D, presupune însușirea de cunoștințe şi formarea de deprinderi practice pentru: navigația în condiții de siguranța cu ambarcațiuni de agrement; conducerea şi manevrarea ambarcațiunilor în siguranța pentru evitarea punerii în pericol a navelor aflate în trafic; însușirea de cunoștințe necesare căutării-salvării și supraviețuirii pe apă, a regulilor de menținerea vitalității ambarcațiunilor în caz de avarii.

Pot participa la curs persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani şi care doresc să candideze la evaluarea necesară obținerii certificatului de conducător de ambarcațiune de agrement clasa D.

Cursul se încheie cu examen teoretic și practic, eliberându-se diploma de absolvire necesară la examenul susținut in cadrul ANR.

Se oferă gratuit suportul de curs și chestionarele în vederea pregătirii pentru examinarea la ANR.

Prețuri

Înscrie-te!

Nume și Prenume*
CNP*
Serie și nr. Carte de identitate*
Email*
Telefon*
Adresa din Cartea de identitate*
Alegeți cursul dorit*
Observații (opțional)
GDPR*
Citeste Politica GDPR adyachting.ro

Calendar

Îți mai recomandăm și...