Skip to content

Cursuri de navigație

Curs nautic C+S

Curs C+S

Pentru cei pasionați de navigația cu vele, dar nu numai am pregătit un pachet special de curs care conține materia teoretică pentru susținerea examenului pentru Categoria C precum și două zile de practică pentru dobândirea noțiunilor de bază în navigația cu vele, Categoria S (Sailing)

Cursul cuprinde:

Curs Categoria C maritim pentru ambarcațiuni de agrement

Certificatul International de Conducător de Ambarcațiune de Agrement cu Motor Categoria C (ICC) emis de Autoritatea Navală Română (ANR) conferă titularului dreptul de a conduce ambarcațiuni de agrement cu motor în zone maritime la o distantă de maximum 6 mile nautice faţă de coastă.

Certificatul de conducător de ambarcațiune de agrement Categoria C se poate obține prin examen de către orice candidat care are vârsta minimă de 18 ani și care a absolvit cursul de pregătire pentru obținerea Certificatului International de Conducător de Ambarcațiune de Agrement cu motor clasa C, pe ape maritime 6 mile nautice.

Examenul practic se suține în fața reprezentantului Autorității Navale Romane pe Lacul Snagov cu barca din dotarea școlii.

Curs practic de navigație cu vele pentru obținerea Categoriei S

Pregătirea pentru Manevra și Conducerea unei Ambarcațiuni de Agrement cu Vele se adresează posesorilor sau doritorilor de permis de conducere pentru ambarcațiune de agrement cu vele.

După participarea la acest curs (practic) de skipper se va adauga Categoria S pe certificatul de conducător deținut, fără un alt examen suplimentar.

Prețuri

Înscrie-te!

Nume și Prenume*
CNP*
Serie și nr. Carte de identitate*
Email*
Telefon*
Adresa din Cartea de identitate*
Alegeți cursul dorit*
Observații (opțional)
GDPR*
Citeste Politica GDPR adyachting.ro

Calendar

Îți mai recomandăm și...