Skip to content

Cursuri de navigație

Sailing Camp C, D, S

53a7481f-b5d4-49bd-b70d-482b38b783fb

Cursul intensiv, teoretic și practic, de navigație cu motor și vele se desfășoară timp de 5 zile pe litoralul românesc, în cea mai elegantă marină de la Marea Neagră.

Urmează-ți pasiunea și înscrie-te la acest curs care combină teoria și practica într-un mediu relaxat și deosebit pe malul Lacului Limanu.

Portul Turistic Life Harbour, beneficiază de hotel, restaurant și club nautic plutitor.

Program Sailing Camp

Pentru viitorii skipperi am pregătit un program relaxat, dar intens. Cursul începe cu partea teoretică de la ora 10.00 până la ora 14.00. După pauza de masă este prorgramată practica pe velier începând cu orele 16.00.

Până la orele 20.00 cursanții vor efectua manevre la motor și vele (acostări, ancorări, navigație la motor și vele).

Într-una din zile se va efectua o ieșire pe mare pentru cursul practic de navigație de noapte. Ziua de vineri este rezervată pentru proba practică la manevra navei la motor sub monitorizarea reprezentantuklui ANR.

Sailing Camp Party

În seara zilei de joi se va organiza o petrecere de final de curs la restaurantul marinei.

Preț

Prețul este de persoană și nu include cazarea și masa. Marina dispune de locuri de cazare sau se poate opta pentru cazare oriunde în zona Mangalia, Limanu, 2 Mai sau Vama Veche. La finalul cursului, în cadrul unei ceremonii, cursantul primește diplomele și alte detalii ți instructțiuni pentru completarea dosarului în vederea susținerii examenului teoretic.

Sailing Camp. – un curs complet

Cursul cuprinde pregătirea pentru toate categoriile permisului de ambarcațiune de agrement cu lungimea maximă de până la 24m:

Clasa C – navigație maritimă costieră până la 6 mile nautice depărtare de țărm
Clasa D – navigație pe ape interioare, Dunare și Delta Dunării
Clasa S – sailing – navigație cu vele

Tot ce mai este de facut ulterior pentru a intra în posesia permisului de conducător ambarcațiune este să te înscrii la examenul teoretic cu Autoritatea Navală Română și bineînțeles, să-l promovezi. Vei primi suportul de curs în format electronic și tot ce mai este nevoie pentru a pregăti și promova acest examen.

Prețuri

Înscrie-te!

Nume și Prenume*
CNP*
Serie și nr. Carte de identitate*
Email*
Telefon*
Adresa din Cartea de identitate*
Alegeți cursul dorit*
Observații (opțional)
GDPR*
Citeste Politica GDPR adyachting.ro

Calendar

Îți mai recomandăm și...