Skip to content

Experiențe

Petrecere pe velier

pret la cerere
Petrecere pe velier

Petrecerea zilei de naștere, petrecerea burlacilor sau a burlăcițelor, team building sau orice alt eveniment important din viața ta poate fi organizat diferit de tot ceea ce ți-ai imaginat sau ai făcut până acum. Alege să organizezi petrecerea pe velier.

Poți închiria unul sau mai multe veliere, în funcție de alai 🙂 sau de numărul de invitați sau participanți (8-12 persoane/velier + skipper) care vor avea parte de experiența vieții lor.

Evenimentul poate fi organizat fie în țară cu plecarea și sosirea din Life Harbour Marina – Limanu fie în străinătate și poate dura până la o săptîmână în funcție de pachetul ales.

Petrecere pe velier la Mangalia

Evenimentul va fi organizat cu plecarea și sosirea din marina Life Harbour Limanu sau Portul Turistic Mangalia. Acesta include câteva ore de navigație cu vele pe Marea Neagră cu posibilitatea de se servi masa de prânz la bord, pauză de înot sau scufundări (dacă condițiile permit), cină în timpul staționării la ancoră, iar pentru un plus de efect se poate opta pentru o temă anume sau un dress-code inedit.

Pentru evenimente mai lungi de o zi se poate asigură la cerere cazarea pe velier, în limita locurilor disponibile!

Mangalia- Balcik/ Varna

De la Limanu la Balcik, drumul la vele durează în funcție de vânt și condițiile meteo între șase și 9 ore, timp în care toți cei prezenți la bord pot conduce pe rând velierul sub îndrumarea skipper-ului.

Cina și petrecerea de seară se vor desfășura la Balcik într-una dintre tavernele care străjuiesc marina. Ideal ar fi ca acest eveniment să dureze trei zile, pentru a vă putea bucura de o zi plină de sailing, baie, plajă și relaxare la sud de Cap Kaliakra. Cazarea este pe velier!

O săptămână în Grecia

Pentru cei care sunt party addicted sau vor să combine evenimentul important din viața lor cu o vacanță binemeritată pe velier există și opțiunea unei săptămâni pe velier sau catamaran.

Fiecare zi va fi dedicată sailingului de plăcere, cu pasaje scurte între insulele și marinele grecești, opriri în golfuri pentru baie și masă, iar serile vor fi petrecute la taverne. Pentru o atmosferă cu adevărat spectaculoasă fiecare seară poate fi organizată în jurul altei teme.

Limanu-Balcik White Party

Cerere ofertă

Calendar

Îți mai recomandăm și...