Skip to content

Experiențe

Team Building

pret la cerere
Team Building

Team building & corporate events

Prin definiție un eveniment de tip „team building” este o experiență inedită, interactivă care are scopul de a detensiona atmosfera dintre colegi, de a crește competitivitatea echipei prin reconectarea membrilor săi la un scop comun și nu în ultimul rând pentru a oferi oamenilor un boost de energie.

Sail building

Dintre toate evenimentele de tip „team building” outdoor sailingul este cea mai spectaculoasă experiență. Oamenii sunt puși pentru prima dată în fața unor situații noi și într-un mediu mai puțin familiar, iar după o zi în care sunt combinate noțiuni teoretice și practice de sailing devin nu doar o echipă ci un echipaj pregătit să înfrunte orice situație.

Velierul este locul perfect unde oameni care poate nu au interacționat înainte sau care au făcut-o poate ocazional devin adevărați camarazi.

Participanții au ocazia să se cunoască mai bine, să-și descopere și să-și depășească limitele, să lucreze în echipă și nu în ultimul rând să învețe o altă filozofie de viață.

Team building pe Marea Neagră

Printre practicanții sailingului adesea se spune că adevărații marinari se fac pe o mare agitată, la fel cum adevăratele caractere se observă în situații extreme. Marea Neagră oferă scena perfectă pentru a construi caractere, iar sub atenta îndrumare a unui skipper cu experiență, după o zi pe mare, orice echipă va fi mai sudată și mai plină de energie decât oricând.

De ce team building pe mare?

Puține domenii oferă perticipanților un mediu complet diferit. Situațiile sunt inedite și noi pentru majoritatea particpanților care vor trebui să-și invingă temerile, să uite ideile preconcepute, să-și găasească resursa de energie și curaj și cel mai important, să se bazeze și să-și ajute colegii. Un echipaj reprezintă ESENȚA LUCRULUI ÎN ECHIPĂ!

Cerere ofertă

Calendar

Îți mai recomandăm și...