Skip to content

Skipper training

Winter Sailing

300 eur
Winter Sailing Season

YachtOne și ADyachting au pregătit un program de sailing intensiv pe perioada iernii pe Marea Marmara: Winter Sailing. De acum înainte nu mai ai niciun motiv pentru care să renunți la pasiunea ta pe perioada sezonului rece!

Sailing pe Marmara în timpul iernii

Pentru cei care doresc să continue activitatea de saling și pe parcursul iernii, respectiv între noiembrie și martie sau chiar aprilie oferim un program de 4 zile special adaptat și organizat astfel încât să se plieze pe calitățile și pregătirea fiecărui membru al echipajului prezent la fiecare sesiune.

Îmaginați-vă două zile de sailing pe Marmara, în mijlocul iernii, cu Istanbul pe fundal și în condiții optime de vreme și temperatură. Și asta la doar la câteva ore de mers cu mașina!

Programul fiecărei sesiuni va fi organizat conform nevoilor specifice și pregătirii fiecărui participant. Fiecare grupă va fi formată și maxim 6 persoane plus instructor, iar zilele dedicate trainingului vor fi de vineri până duminică.

Prin acest program cursantul parcurge procedurile specifice sailingului de performanță de la pregătirea ambarcațiunii, proceduri de acostare și ancorare, noțiuni de marinărie și mateloție, navigație cu vele și până la proceduri avansate de tehnici de regată și crew management.

Winter Sailing nu este o activitate de charter, nu este o activitate turistică și nu este o vacanță sau un weekend pe mare. Este un program intensiv de pregătire conceput pentru cei care doresc să se perfecționeze în arta navigației cu vele și care vor să profite de intersezon pentru a se menține în formă!

Programul: Winter Sailing

Pentru mai multă flexibilitate și costuri reduse transportul, va fi asigurat la cere cu un shuttle. Cazarea (la hotel de 4 sau 5 stele) și mesele cad în sarcina cursantului, iar cheltuielile comune se impart între membrii echipajului.

Cursantul parcurge următoarele proceduri:

 • armarea și dezarmarea bărcii: montarea velaturii, manevre curente, depozitarea velaturii;
 • noduri marinărești esențiale;
 • pregătirea și planificarea voiajului;
 • crew briefing și crew management (alocarea rolurilor și al posturilor pe velier);
 • proceduri de urgență, manevra „MOB”, proceduri de siguranță la bord în timpul marșului;
 • navigație costieră și estimată (cu ajutorul hărții și al instrumentelor electronice);
 • navigație cu vele pe diverse aluri (point of sailing);
 • navigație downwind cu Genneker (dacă condițiile meteo și pregătirea echipajului o permite);
 • manevre de plecare și acostare la cheu – diverse proceduri

Costuri și detalii

Preț: 300 eur

 • prețul nu include TVA, cazare la hotel (aprox 50-60 eur/noapte), transport cu mașina, mese individuale și cheltuieli comune pe barcă
 • Program recomandat pentru grupuri de 4 sau 6 persoane

Pentru datele disponibile consultați calendarul alăturat. La rubrica „Observatii” notați data pentru care optați!

Rezervarea locului se face prin achitarea a 50% din preț.

Pentru informații suplimentare și contact:

contact@adyachting.ro; booking@yachtone.eu

Înscrie-te!

Calendar

Îți mai recomandăm și...