Skip to content

Blog

team Alizee 2024 te așteaptă pentru un sezon plin de adrenalină!

teamAlizee2023

Am început înscrierile pentru sezonul 2024 în Cupa României Offshore și Campionatul Național Offshore. Te așteptăm în 2024 pentru o experiență unică de sailing, unde performanța se împletește perfect cu pasiunea pentru sailing. Atenție, locurile sunt limitate!

teamAlizee concurează pe un velier Beneteau Oceanis 350 (cu trei cabine) omologat pentru 10 persoane, în categoria Cruiser (Clasa B), cea mai populată și populară clasă din România.

În 2023 teamAlizee s-a format ca o echipă puternică fiind prezentă la toate etapele Cupei României Offshore – competiție destinată velierelor mari, organizată sub egida Federației Române de Yachting.

Aventura continuă în 2024, iar dacă ești pasionat de sailing, vrei să înveți să reglezi la perfecție velele și ești un om de echipă te alștepăm alături de noi. Nu este necesar permisul de navigație, iar experiența anterioară poate fi un bonus dar nu este o condiție.

Înaintea debutului oficial al sezonului (final de mai) vom efectua mai multe sesiuni de pregătire teoretică și practică astfel încât prima etapă să fie abordată în condiții optime.

Etapele de pregătire vor consta din sesiuni teoretice pentru:

  • explicarea rolurilor și a posturilor membrilor unui echipaj pe velier în timpul regatelor;
  • noțiuni de marinărie și mateloție;
  • elemente de siguranță la bord
  • reguli de cursă
  • noțiuni de navigație cu vele, explicarea și exemplificarea reglajelor velelor pentru maximizarea performanței

De asemenea, imediat ce vremea va permite se vor organiza sesiuni practice de sailing pentru aprofundarea noțiunilor teoretice! 

Astfel, dacă ești pasionat de sailing sau dacă vrei să-ți petreci timpum liber într-un mod mai dinamic alături de oameni minunați cu care să împarți aceeași pasiune te așteptăm în 2024 alături de noi!

Atenție locurile sunt limitate și se vor atribui în ordinea solicitărilor!

Costul pentru participare este de 1200 euro de persoană pe sezon și include etapele de Cupa României și CN Offshore ( 8 etape) precum și sesiunile de pregătire teoretică și practică. Pentru înscrieri și detalii  vă rugăm să ne contactați!

Regata – Sailing & Networking