Skip to content

Blog

Vacanțe și evenimente pe mare (-10% la orice închiriere până la 30 decembrie 2023)

www.adyachting.ro

2024 este anul vacanțelor pe mare. Este momentul ca și tu să trăiești această experiență, iar ADyachting îți oferă un cadou de (-10%) la oricare dintre pachetele achiziționate din secțiunea Skipper Training, Experiențe sau Închiriere ambarcațiuni.

Navigația cu vele este pentru toată lumea

Cel mai probabil dacă ai intrat pe acest site ceva te-a îmboldit, fie curiozitatea, fie o pasiune încă latentă, fie pur și simplu dorința de a-ți oferi ție o nouă experiență.

Pentru a naviga cu un velier (yacht cu vele) sau catamaran nu ai nevoie de cursuri speciale sau permis. Pentru o primă experiență noi îți recomandăm să vii împreună cu prientenii, colegii sau familia pentru o zi pe velierul Alizee (Beneteau Oceanis 350) la Marea Neagră cu plecare din Portul Turistic Mangalia.

Vino cu prietenii pentru „O zi de Sailing”

Vei avea astfel posibilitatea să afli dacă această activitate este pentru tine și mai ales „cu ce se mânâncă”!

Iar dacă îți place cu adevărat atunci putem discuta despre viitorul tău ca skipper de agrement și pașii pe care ii ai de urmat.

teamAlizee2023

În colaborare cu școli de navigație de prestigiu oferim și posibilitatea de a face cursuri online sau cu prezență fizică pentru toate categoriile de certificat de conducător pentru ambarcațiuni de agrement, precum și posibilitatea de a facecu noi cursul practic pentru Categoria S (Sailing) – pentru care nu se cere examen.

Practică pentru navigația cu vele

După aprofundarea cunoștiințelor teoretice, atât în urma cursurilor cât și prin studiul individual, ADyachting îți oferă posibilitatea de a practica în mod intensiv navigația cu vele, conform categoriei de permis dobândite atât în România cu plecare din Portul Turistic Mangalia, cât și în Grecia, Croația sau Turcia, conform unui program de training dezvoltat pe durata mai multor ani de practică.

5 pași pentru a deveni un skipper mai bun
5 pași pentru a deveni un skipper mai bun

Programe de practică pentru navigația cu vele:

Experiențe de sailing alături de prieteni sau familie

Dacă vrei să petreci timpul liber într-un mod agreabil, pe mare, departe de problemele cotidiene ADyachting a pregătit o serie de experiențe de sailing care să te ajute să te relaxezi alături de prieteni sau familie.

Veliere elegante, cu 3 sau 4 cabine pot fi închiriate cu skipperi bine pregătiți, în funcție de numărul de persoane, pentru activități de sailing de agrement.

Fie că vorbim despre Regatta Sailing&Networking–  un altfel de teambuilding, petrecere pe velier (aniversare, onomastică, petrecerea burlacilor sau a burlăcițețor), Cununie Civilă pe Mare sau pur și simplu o zi sau o săptămână de sailing, ADyachting aoferă soluții special adaptate fiecărei cerințe putând organiza de la evenimente personalizate de tip team building cu până la 100 de persoane până la experiențe personale precum „Cina pe velier la apus” – portivită pentru o cerere romantică în căsătorie!

Cununie Civilă pe Yacht 2024
Cununie Civilă pe Yacht 2024

Sailing de performanță: participarea la regatte

Și asta nu este tot: ADyachting prin teamAlizee concurează la regate în Campionatul și Cupa României Offshore, competiții desfășurate pe Marea Neagră.

Dacă vrei să-ți perfercționezi cunoștiințele în navigația cu vele, vrei să împarți emoțiile cu oameni la fel de pasionați, într-un cadru relaxat și un echipaj dedicat, te așteptăm în echipa noastră.

teamAlizee2023

Indiferent ce planuri ai noi avem o soluție pentru tine.

Până la 30 decembrie 2023 oferim un discount cadou de -10% pentru oricare pachet achiziționat. Grâbește-te, locurile la regată sunt limitate și la fel și weekendurile de sailing!

www.adyachting.ro
www.adyachting.ro